Generalul de brigadă Gheorghe Pop preia conducerea ISU Bucureşti-Ilfov pentru trei luni

0
315

Generalul de brigadă Gheorghe Pop este, de joi, şef al ISU Bucureşti-Ilfov, iar adjuncţii sunt Claudiu Crăciun şi Sorin Mureşan, aceştia fiind desemnaţi că ocupe funcţiile timp de trei luni, după ce conducerea ISU a fost suspendată, pentru verificări privind clubul Colectiv.

Conform Mediafax, din dispoziţia inspectorului general al IGSU, atribuţiile inspectorului şef, prim-adjunctului şi adjunctului din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au fost preluate, pe o perioadă de trei luni, de general de brigadă Gheorghe Pop, locotenent colonel Claudiu Valeriu Crăciun şi locotenent colonel dr. Ioan Sorin Mureşan, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

„Odată cu preluarea acestor atribuţii, aşteptările sunt evidente, dar am încredere că experienţa pe care o deţineţi reprezintă elementul de bază pentru susţinerea climatului de siguranţă al cetăţenilor Capitalei şi judeţului Ilfov. Aştept din partea dumneavoastră fermitate, perseverenţă şi corectitudine în activitatea pe care o veţi desfăşura în această perioadă”, le-a transmis şeful IGSU celor trei ofiţeri, joi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, unde a avut loc prezentarea noii conduceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.