Genesis – clinica veterinară cu cele mai complexe servicii din Arad și-a deschis porțile

0
2144

Iubitorii animalelor de companie se pot baza de acum înainte pe faptul că „prietenii“ lor nevorbitori sunt pe mâini bune. Una dintre cele mai moderne clinici veterinare din Arad și-a deschis porțile: Genesis. Clinica este situată pe strada Sever Bocu, din cartierul Bujac, la numărul 1/37, o clădire spațioasă, pe trei nivele, unde absolut orice animal de companie poate beneficia de servicii complexe.

Clinica veterinară Genesis oferă, printre altele, servicii de consultații, tratamente, vaccinări, microcipări, deparazitări, ecografie, analize medicale complete, oftalmologie, stomatologie, dermatologie, chirurgie, internări, urgențe, farmacie, dar și coafură și cosmetică, pensiune felină, pet-shop sau furaje. Genesis mai dispune de radiologie.

Unic în Arad: ambulanță veterinară

În premieră pentru o clinică veterinară din Arad, Genesis dispune de ambulanță, ceea ce presupune că animalul de companie este transportat atât de la domiciliul clientului, cât și înapoi, acasă. Mai mult decât atât, clinica funcționează în regim non-stop, orice urgență putând fi rezolvată la orice oră din zi sau din noapte.

Personalul care se ocupă de animale este unul cu experiență, serviciile clinicii Genesis fiind asigurate de numai puțin de patru doctori și doi tehnicieni veterinari. „Ideea s-a născut din dragoste pentru animale. Activitatea clinicii Genesis se bazează pe o abordare cât mai corectă a actului medical. Aceasta presupune o comunicare cât mai eficientă în relația medic – proprietar și pe o totală transparență în ceea ce privește manoperele efectuate pe animal, medicamentația administrată, pentru ca în final rezultatul să fie unul benefic pentru animal, iar proprietarul să fie cât mai mulțumit. În acest sens ne ajută și aparatura de care dispune clinica noastră, aceasta fiind de ultimă generație“, ne-au declarat doctorii Bogdan Mateș, Sorin Bădău, Dan Dănilă și Cătălina Balint.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.