George Hulbăr: „Meritam victoria, simulările lor repetate au impresionat în cele din urmă arbitrul”

0
211

hulbarUnul dintre fotbaliștii sosiți de la Gloria în toamna anului trecut nu s-a impus rapid în formula de start ineuană, însă asta numai datorită unei probleme de ordin medical. George Hulbăr s-a pregătit, însă, excelent în iarnă și a fost titularizat de Cristian Sculici pe banda stângă a defensivei.
În meciul de vineri cu Pandurii II Târgu Jiu, fotbalistul născut la Buteni a fost foarte activ pe ambele faze ale jocului, dar a fost și în centrul unei faze în care oltenii au reclamat un penalty. „Nu a fost fault nici atunci și nici în alte ocazii. Adversarii noștri cădeau și cereau ceva la fiecare fază. Nu au fost decât simulări grosolane repetate, care, în opinia mea, au impresionat în cele din urmă arbitrul în luarea deciziei la penalty-ul din minutul 85”, consideră Hulbăr.
Fostul „tramvaist” mai crede că, în mod normal, Ineul nu trebuia să rateze întâlnirea cu cea de-a treia victorie a returului. „Am dominat clar acest meci, în special în prima repriză, meritam victoria. Ritmul a fost bun, ne-am creat multe ocazii, păcat că am ratat atât de mult. Mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Dar, poate așa a fost să fie. Oricum, cred că obiectivul principal l-am realizat. Vom juca și la anul în Liga a III-a, dar până una alta mai avem de câștigat destule partide în acest campionat”, mai spune zărăndanul, care, pe de altă parte, recunoaște că „trenul” său a cam trecut și, cel puțin deocamdată, nu se vede evoluând mai sus. „Sunt la Ineu, aproape de casă, mă simt excelent în acest grup tânăr și unit și mai cred că «trenul» meu a plecat din gară deja. Dacă peste un an-doi rezultatele ne vor purta spre promovare voi da totul pentru această echipă, însă acum e prematur să vorbim depre Liga a II-a”, a încheiat fotbalistul de 24 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.