tucudean-boltonAtacantul arădean a marcat și a oferit un assist la golul al doilea înscris de trupa sa în meciul cu Bolton Wanderers, din ultima etapă a ligii secunde din Anglia.
Sub privirile a 13,000 de spectatori, George Țucudean a deschis scorul în minutul 28. „O minge frumos lobată a ajuns la atacant, care a controlat-o genial înainte
s-o așeze la firul ierbii și s-o tri­mită cu în stâng precis în colțul lung”, e descrierea făcută pe site-ul oficial al lui Charlton, menționând că George a luat și un galben pentru că s-a bucurat excesiv!
Trupa fostului utist a intrat cu 1-0 la pauză, apoi, la șase minute de la reluare, „Moussa a păcălit apărarea, i-a oferit mingea lui Țucudean, care a împins jocul în față și, altruist, l-a deschis pe Jackson, iar mijlocașul a făcut ce se aștepta de la el, aducând avantaj de două goluri”, e rezumatul celei de-a doua reușite a londonezilor.
După trei minute, Bolton a făcut 2-1, dar Charlton n-a ratat victoria și scorul a rămas cel menționat.
Țucudean a ieșit în prelungiri (90+1), când managerul Bob Peeters l-a înlocuit cu Harriott).
După 13 etape, Charlton e pe locul 7, cu 22 de puncte și o singură înfrângere suferită. Pe primul loc e Derby County, 26 de puncte, urmată de Watford (25). Middlesbrough (23), Wolverhampton (23), Nowrich (22) și Notthingham Forrest (22) sunt în fața echipei lui George Țucudean, care a jucat în 12 meciuri și a înscris de două ori în actuala stagiune din Championship One. Vineri, Charlton joacă împotriva lui Fulham, locul 22 (din 24).

Recomandările redacției