George Țucudean nu și-a ascuns intenția de a deveni patron de club și e tentat de sectorul juvenil: „Cunosc antrenori foarte buni la Arad…”

0
324

Unul dintre cei mai bogați fotba­lişti români, George Ţucudean, şi-a exprimat dorinţa de a deveni patronul unui club de fotbal după ce va pune capăt carierei de fotbalist.
Provenind dintr-o familie înstărită, atacantul CFR-ului are planuri mari pe viitor, iar un pas important în afaceri va fi preluarea unui club din România. Gheorghe Cosma, bunicul jucătorului, are o afacere importantă cu mobilă în Arad, iar averea sa este estimată între 23 şi 25 de milioane de euro.
La 26 de ani, Ţucudean şi-a etalat planurile de viitor: „Cred că voi juca atât cât mă ţin picioarele. O să mă las atunci când nu mai pot şi simt că nu mai are rost să forţez aiurea. Familia mea e implicată în foarte multe afaceri, deci nu cred că va fi foarte grea schimbarea, pentru că am ce să fac acasă. Poate voi cumpăra un club, familia mea să deţină un club. Ştiu ce înseamnă să ai ca junior toate condiţiile. Avem, de exemplu, nişte antrenori foarte buni în Arad, care probabil n-au condiţii din punct de vedere financiar. Ei nu au susţinere, aşa că acolo mă voi implica mult mai mult”, a declarat atacantul pentru DigiSport.
De-a lungul carierei, Ţucudean a evoluat în oraşul natal la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii, Viitorul şi CFR Cluj. Tatăl său, Marius Țucudean, a evoluat și el cu UTA în Divizia A, iar apoi s-a implicat financiar la Atletico și UTA, dar a susținut cu sponzorizări și alte cluburi, precum Național Sebiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.