tucu2Lunga negociere cu Standard Liege  s-au încheiat favorabil pentru Dinamo: George Țucudean a fost împrumutat de belgieni la formația pregătită de Gigi Mulțescu până pe 30 iunie 2014, bucureștenii având apoi opțiunea unui transfer definitiv.
„În timpul negocierilor cu clubul belgian mi-am dat seama că Ţucu­dean vrea doar la Dinamo, fiind convins că îşi va recăpăta forma care îi va reconfirma valoarea! Ambele părţi sunt convinse că, după revenirea la Dinamo, clubul belgian poate să de­vină mai degrabă interesat în a-l reîncorpora în echipă şi poate să regrete opţiunea de eliberare”, a comentat președintele dinamovist Constantin Anghelache pentru site-ul oficial al lui Dinamo.
„Sunt un fotbalist tânăr şi am nevoie de meciuri în picioare. Este cea mai bună alegere pentru cariera mea şi le promit tuturor celor care au încredere în mine că voi da tot ce am mai bun pentru echipă. Dinamo înseamnă pentru mine clubul la care m-am lansat, la care am devenit cunoscut ca fotbalist şi cred că o să fac performanţă. Nu e un pas înapoi pentru mine. Sper să înscriu cât mai multe goluri şi să îmi ajut echipa de suflet să îşi atingă obiectivele”, a declarat şi Ţucudean
Atacantul arădean are 52 de jocuri şi 11 goluri pentru Dinamo în Liga I. Ţucudean are şi două trofee – Cupa României şi Supercupa Romaniei, ambele în 2012.

Recomandările redacției