tucudeanFotbalistul arădean e pe punctul să se despartă de gruparea belgiană Standard Liege. George Țucudean era ultimul jucător adus de Mircea Rednic la Standard în luna ianuarie care rămăsese la echipă după plecarea antrenorului pe care l-au imitat Adrian Cristea și Ze Diabate.
Atacantul a jucat sporadic pentru Standard și a anunțat că noul antrenor, israelianul Guy Luzon, i-a transmis că nu contează pe el. Țucudean jr a mărturisit că mișcarea nu i-a căzut deloc bine. „Mi-e cam greu să cred că și-a dat antrenorul seama doar în trei zile de calitățile mele. Mi-e teamă că, de fapt, sunt la mijloc în războiul dintre conducere și Mircea Rednic. Eu sunt singurul care a mai rămas dintre cei aduși în iarnă și au pe cine să se răzbune! E ciudat că m-au transferat, au plătit și destui bani pentru mine, iar acum nu-mi dau nici o șansă”, a afirmat arădeanul.
Țucudean spune că e decis să reintre rapid în circuit. „Am variante din Germania, Spania și Ucraina, dar nu exclud o revenire la Dinamo. Sunt bine pregătit, nu am pierdut nici măcar o zi de antrenament, așa că aștept o ofertă. Vreau să merg undeva unde lumea are încredere în mine. Nu-mi pare rău că am ales Standard pentru că am progresat, experiența asta m-a ajutat mult, chiar dacă am evoluat foarte puþin, deși Mircea Rednic era antrenor. Nici dânsul nu mi-a dat vreo explicație, asta e!”, a încheiat George Țucudean.

Recomandările redacției