tucuAtacantul echipei Standard Liege, George Ţucudean, a declarat că singura ofertă din ţară a venit de la Dinamo, după ce belgienii au decis să se despartă de el.
„Antrenorul lui Standard mi-a spus că sunt a treia, a patra opţiune, dar nu pot să stau să joc 20 de minute şi i-am spus că vreau să joc. Nu exclud o revenire la Dinamo. Ar fi şi urât să exclud pe Dinamo, echipa care m-a lansat. Dinamo a făcut o ofertă, e singura din ţară care a făcut o ofertă”, a spus Ţucudean, la DigiSport, care a precizat că mai are oferte din Israel, Spania şi Ucraina.
Întrebat dacă ar accepta o even-tuală ofertă de la Steaua, Ţucudean a răspuns: „Nu ştiu, sincer, să spun în momentul de faţă, dar până la urmă toţi jucătorii sunt profesionişti. Până la urmă, toată lumea merge unde îi este bine. Eu vreau să joc”.
Atacantul consideră că atât el, cât şi Adrian Cristea, jucători aduşi de Mircea Rednic la Standard Liege, nu au avut parte de sprijinul tehnicianului român, cât timp au fost legitimaţi în Belgia. „Nu cred că numai mie mi-a lipsit sprijinul lui Mircea Rednic la Standard. Probabil că a fost şi presiunea mai mare pe Rednic că ne-a adus acolo. Părerea mea e că putea să aibă mai multă încredere în noi şi să ne lase să jucăm. Eu m-am pregătit, am ajuns la forma din campionat, mi-a spus că va veni şansa, doar că şansa nu a mai venit, dar probabil că am şi eu o parte de vină”, a explicat Ţucudean.

Recomandările redacției