George Țucudean va juca la campioana României!

0
338

tucudean-boltonCeea ce se vehicula de mai multe zile s-a concretizat ieri. Arădeanul George Țucudean o lasă pe Charlton Atletic pentru Steaua, marea rivală a echipei la care s-a transferat de la UTA în iarna anului 2010. La Dinamo, atacantul de 23 de ani a petrecut trei sezoane frumoase, de-a lungul cărora a marcat 21 de goluri și care l-au propulsat în fotbalul european la Standard Liege și apoi la Charlton. Puternicul „vârf” își începuse bine aventura în Premiere 2, însă după câteva rezultate nesatisfăcătoare, englezii l-au adus pe banca tehnică exact pe Guy Luzon, antrenorul care l-a îndepărtat pe fotbalist și de la Standard.
Campioana României a profitat de situația creată și, cu largul concurs al impresarei Ana Maria Prodan, a obținut împrumutul lui Țucudean în Ghencea până în vara anului 2016. Apoi, conform înțelegerii parafate între cele două cluburi, Steaua, res­pectiv patronul ei, Gigi Becali, va trebui să le achite suma de 1 milion de euro celor de la Charlton.
George Țucudean era încă în Anglia, dar este așteptat astăzi în România pentru a semna actele și a pleca apoi în cantonamentul steliștilor din Antalya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.