Georgiu: „Continuăm o serie pozitivă în care, poate, nu credeam cu adevărat”

0
319

georgiuÎn tur, fiindcă nu avea soluții în atac, Cristian Sculici a apelat deseori la Vasilică Georgiu, iar mijlocașul i-a răsplătit încrederea cu 4 goluri. Acum, Vlad Filimon și Vasile Mașniță își fac bine treaba în avanposturi la CS ineu, iar fotbalistul crescut de UTA a trecut din nou la „catedră”, pe postul de coordonator de joc: „Mă bucur că marcăm cu atacanții, mai ales că sunt băieți tineri, de mare viitor, care cresc în valoare prin aceste meciuri și reușite”.
La Hunedoara, Georgiu ar fi putut marca golul etapei în C4, dacă șutul său de la aproape 30 de metri nu ar fi întâlnit bara porții lui Raț. „Îmi pare foarte rău că nu am înscris, cred că am fi obținut cea de-a treia victorie a anului. Dar, până la urmă, e bun și punctul, continuăm o serie pozitivă în care, poate, nu credeam cu adevărat la începutul returului. Am prins curaj, încredere, sperăm să creștem și mai mult de la meci la meci și să terminăm cât mai sus în clasament”, a spus fotbalistul de 34 de ani.
Începând cu deplasarea de la Lugoj, banderola de căpitan a trecut pe brațul lui Ewald Wild. „Niciodată nu mi-am propus să port banderola, ci să-mi fac cât mai bine treaba pentru echipa mea. În plus de asta, jucătorii mai tineri prind mai multă încredere în ei, cresc ca și fotbaliști și caractere”, a mai precizat Georgiu.
Sebiș sau UTA în Liga a II-a? „Aleg Ineul”, a fost răspunsul sec al jucătorului din Țara Zărandului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.