Georgiu dezvăluie unul dintre secretele Ineului: „Suntem mulți la care ne place în exces fotbalul”

0
164

georgiuDupă un început șovăitor de campionat, CS Ineu s-a dres cu două victorii importante ce, deocamdată, o înscriu în obiectiv, respectiv un loc în play-offul Ligii a III-a. În confruntarea de sâmbăta trecută, zărăndanii chiar au făcut spectacol în compania Unirii Dej, unul dintre „eroii” disputei fiind Vasilică Georgiu. Mijlocașul crescut de UTA a deschis show-ul în minutul 2, tabela oprindu-se ulterior la 6-0. „E foarte important că am marcat repede, altfel s-ar fi putut să nu iasă chiar așa. Nu știu de ce consideră toată lumea exagerat scorul. Până la urmă, e conform cu realitatea din teren și cu faptul că suntem mulți jucători la Ineu cărora ne place în exces fotbalul. Tocmai de aceea, ne ies și astfel de meciuri spectaculoase. Noi în general am jucat bine în acest sezon, doar că nu întotdeauna am obținut și rezultatele meritate”, spune tehnicul mijlocaș.
„Prezenţa în play-off este posibilă”
Georgiu, care peste trei zile împlinește 33 de ani, consideră că echipa își poate îndeplini obiectivul, chiar dacă conjunctura nu este tocmai bună.
„Din păcate, am pierdut destui fotbaliști importanți până acum, dar încercăm să ne descurcăm cum putem. Sperăm ca și conducerea să fie mai aproape de noi, să se organizeze cum știe mai bine, căci treaba pe teren ne-am făcut-o și ne-o vom face și de acum înainte. Prezența noastră în play-off este posibilă, fără doar și poate”, a adăugat conducătorul de joc al „alb-albaștrilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.