madalina-ghenea-gerard-butlerDupă escapada amoroasă din Londra, în care şi-ar fi făcut de cap cu o brunetă focoasă, Gerard Butler se pare că nu-i mai poate intra în graţii Mădălinei Ghenea. Cei doi ar fi luat decizia să se despartă, iar românca vrea să- arate că se simte foare bine şi fără el, aşa că a decis să plece în vacanţa în Thailanda cu o prietenă şi nu cu … actorul scoţian, informează presa americană.

Presa americană vuieşte pe tema unei noi despărţiri între Mădăline Ghenea şi Gerard Butler, după ce acesta din urmă şi-a făcut de cap în Londra, alături de o altă brunetă, în timjp ce Maddy muncea de zor în Italia.

Mădălina se pare că nu vrea să mai audă de actorul scoţia, conform revistei americane Star, şi ar fi luat decizia să se despartă de actorul hollywodian. Asta după ce, în noaptea în care a fost prins în capitala Marii Britanii, ascunzându-se în taxi cu o altă femeie, care se pare că ar fi stilista Hannah Bhuiya, olteanca l-a sunat de câteva ori, iar starul a refuzat să-i răspundă, preferând să-i acorde atenţie însoţitoarei lui.

Acesta este şi motivul pentru care bruneta a decis să plece în Thailanda nu alături de el, ci însoţită de o prietenă bună, din Italia.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

Recomandările redacției