madalina-ghenea-Gerard-ButlerStar Magazine din SUA a anunţat zilele trecute că actorul scoţian Gerard Butler (43 de ani) se dă de ceasul morţii să găsească un castel în Scoţia, unde să-şi facă nunta cu românca Mădălina Ghenea (25 de ani). Potrivit publicaţiei americane, celebrul artist e dispus să plătească oricât pentru a închiria o locaţie de vis.

Gerard Butler şi românca noastră par că sunt gata să facă pasul cel mai important în relaţia lor. Conform Star Magazine, celebrul actor caută asiduu o locaţie de vis în Scoţia, un castel impresionant, unde să facă nuntă anul acesta. Americanii susţin că, până acum, nimic nu i s-a părut suficient de frumos pentru iubita lui, dar nu se dă bătut şi, cu prima ocazie când va fi mai liber, va porni din nou în căutarea unui loc parcă rupt din basme. Cel mai probabil, Butler şi Mădălina se vor opri la castelul Dunrobin, situat într-o zonă de vis din Scoţia, pe malul Mării Nordului. Cum numai închirierea unei camere costă câteva mii de euro pe noapte, Butler va fi nevoit să scoată din buzunar, numai pentru cazarea invitaţilor, în jur de 500.000 de euro. Şi, probabil, încă pe atât pentru cele trei zile de zbânţuială, cât se pare că va dura nunta ca-n poveşti.

Sărutat pe gură, cu foc, de… un bărbat

Tot recent, la Los Angeles, pe când era invitat la o gală caritabilă organizată de regizorul Paul Haggis, Gerard Butler a a vut parte de o surpriză… şocantă. În momentul în care actorul scoţian i-a înmânat lui Haggis 75.000 de dolari, bani destinaţi ajutorării populaţiei sărace din Haiti, regizorul, ca să-i mulţumească, l-a sărutat cu foc pe gură!

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției