Gestul unui elev din Lipova a ,,înmuiat” inima unui luptător în Afganistan

0
1314

La sfărșitul săptămânii trecute, un elev din Lipova, a dat dovadă de spirit civic, mult bun simț și o bună educație. Calități pe care, în ziua de astăzi, le întâlnim foarte rar la semenii noștri. Elevul Marius Stasiuc din clasa a XI-a D, de la Liceul Atanasie Marienescu, din oraș, a înapoiat un telefon de valoare, găsit în parc, dând dovadă de spirit civic, respect și onestitate.

Proprietarul telefonului, un lipovean tocmai întors din Afganistan, își plimba fetița în parcul orașului. Din neatenție, la plecare a lăsat telefonul mobil pe o bancă. Marius a găsit telefonul și l-a restituit proprietarului. Gestul băiatului a fost de nota zece, din acest motiv, militarul a dorit să evidențieze atitudinea  elevului, mulțumindu-i în prezența conducerii liceului, a profesorilor și a colegilor. Totodată, fostul luptător din Afganistan a dorit să-i facă un cadou băiatului, pentru onestitatea de care a dat dovadă.

,,Cinste elevului Marius Stasiuc și familiei care l-a educat! Gestul său constituie un exemplu demn de urmat, care aduce onoare liceului și comunității locale”, spun cadrele didactice de la Atanasie Marienescu.

Astfel de gesturi trebuie evidențiate, deoarece pot constitui exemple pozitive pentru cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.