baschetPatru dintre baschetbalistele Universităţii Goldiş ICIM, Chrissy Givens, Suzana Milovanovic, Jennifer Risper şi Christina Wirth, au însoţit grupa de vo­luntari ai Centrului Judeţean de Voluntariat Arad la întâlnirea săptămânală cu copiii de la INTEGRA – Asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale.
Fetele au participat la orele de terapie în grup şi au fost iniţiate în legătură cu particularităţile celor mici, având prilejul să petreacă timp de calitate alături de băieţii şi fetiţele Centrului. Veselia şi energia debordantă a copiilor le-au cucerit pe cele patru jucătoare de la ICIM, dar şi pe ceilaţi voluntari prezenţi, vizita încheindu-se într-o atmosferă de bună dispoziţie generală, zâmbete şi îmbrăţişări. „Ne dorim mult ca astfel de gesturi frumoase, impresionante, să se repete pe viitor, cu atât mai mult cu cât 1 Martie se apropie. Să nu uităm că a dărui un mărţişor nu înseamnă neapărat obiectul ce-l reprezintă, cât mai ales dorinţa de a face o bucurie adevărată”, este mesajul Centrului Judeţean de Voluntariat Arad. Fetele de la ICIM se alătură în interval de doar două zile acţiunilor lăudabile, de suflet, demarate de Centrul Judeţean de Voluntariat.
Nu mai departe de ziua de luni, la derby-ul cu CSM Satu Mare, au fost adunate în cadrul acţiunii „Dăruieşte un zâmbet” sute de jucării de pluş, care în urma frumosului gest al tuturor celor prezenţi la meci, au ajuns la copiii suferinzi, internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, secţia pediatrie.

Recomandările redacției