Ghaneza Hagan a decis restanța: AC Piros Security – Universitatea Alexandria 1-0

0
323

Amânat din prima etapă, pe motiv că terenul din Șega nu a putut fi omologat, meciul AC Piroș Security și Universitatea Alexandria s-a jucat miercuri dimineață pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Între timp, la felul cum s-au desfășurat ostilitățile în primele 9 etape, arădencele au devenit favorite în fața unei echipe ce s-a prezentat pe Mureș în exact 11 jucătoare.
Iar desfășurarea disputei a confirmat acest lucru, doar că „leoaicele” s-au jucat cu ocaziile, prin Sârbovan, Hagan, Bălaș și Șuveț. Gazdele au irosit inclusiv un penalty, prin Bozian, însă fosta fotbalistă al lui Elche avea să se revanșeze la faza golului de trei puncte. Lansare lungă pentru ghaneza Priscilla Hagan, aceasta a făcut o cursă de 30 de metri, a trecut printre fundașii adverși și a înscris plasat. Era minutul 74 și elevele lui Bugar au scăpat în câștigătoare.
Așadar, nou-promovata arădeană bifează al șaselea succes stagional, cu care își consolidează poziția a v-a în Liga 1, înainte de vizita, de duminică, a campioanei Olimpia Cluj.
„A fost un meci greu, de luptă, s-a consumat multă energie. E o victorie fără dubiu, am fost echipa mai insistentă, am avut mai multe oportunități. Sunt mulțumit de rezultat, mai puțin de joc, mai avem de muncit, mai sunt două etape și apoi ne vom pregăti serios pentru retur. În clasament suntem pe un nesperat loc 5, dat fiind faptul că suntem nou-promovată. E bine, dar putem mult mai mult, dacă ne gândim că am pierdut puncte importante care ne puteau situa și mai sus. Dar, eu zic că în retur vom arăta și mai bine”, a spus Florin Bugar, antrenorul AC Pitroș Security.
Formații:
Piros: Abălașei – Herbei, Ancăș, Vanu, Bondre – Olariu, Șuveț, Răduc (46 Bozian) – Bălaș, Sârbovan, Hagan.
Alexandria: Pencea – Tatu, Dumitrache, Ioreoni, Șerban – Tudorache, Radu, Durlă, Olariu – Frîncu, Dinulescu
Arbitri: Dorin Voina (Reșița) – Ghiță Scînteie (Moldova Nouă), Ioan Humiță (Armeniș – Caraș Severin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.