În baza relațiilor bune cu Cornel Dumitraș, primarul din Periam, Ionuț Popa a deplasat-o pe UTA în comuna timișană pentru un rest cu divizionara a patra din localitate. Arădenii au abordat meciul cu o „garnitură” secundă, care a fost mereu la cârma partidei, întreruptă brusc de o ploaie torențială.
Se întâmpla în minutul 30, iar până atunci Rus a irosit o ocazie mare. Atacantul care a revenit de o zi în „alb-roșu” a primit o pasă ideală de la D. Popa, dar a tras pe lângă din numai 6 metri. Ploaia începuse să cadă când „Bătrâna Doamnă” a punctat prin ghanezul Charles Duku. Acesta a înscris cu capul după o centrare din lovitură liberă a lui Janos și o greșeală a portarului Ulmet.
Apoi, a turnat cu găleata, iar arbitrii au întrerupt partida. Când ploaia s-a oprit terenul era plin de apă și combatantele au decis să purceadă la… repriza a treia. Foarte amabile, gazdele le-au oferit o masă delegației arădene.
De menționat că pe parcursul celor 30 de minute spiritele s-au încins în urma unor intrări la limită ale utiștilor, care – probabil – au dorit să demonstreze că merită să fie luați în calcul pentru un tricou de titular și duminică, cu ocazia primului meci de campionat al sezonului. Campioana Provinciei evoluează duminică, la București, cu Daco-Getica.
În această seară, însă, de la ora 21, suporterii „Bătrânei Doamne” sunt așteptați la „Motorul” pentru prezentarea oficială a lotului „roș-alb” în noul sezon.
Formații:
Periam: Ulmet — Filip, Toto­rean, Cioica, Toma, Olteanu, Bobu, Artimon, Mînecan, Trandu, Mihalache. Antrenor: Marius Stanache.
UTA: Orlic – Dan, Gall, R Iuga, Suslak – Janos, Oprea, Matei, Duku – D. Popa, C. Rus. Antrenor: Ionuț Popa

 

Recomandările redacției