A fost nevoie de aproximativ o săptămână până să reapară problemele ghenei 102. Nu știm ce are această ghenă atât de special, dar țtim sigur că a ajuns în atenția tuturor arădenilor până acum. Pe lângă că, în urmă cu puțin timp, un individ agresa persoanele care treceau pe acolo, aceasta a fost mereu recunoscută pentru gunoiul care dă pe afară.

O vară întreagă a durat până să se dea cu un jet de apă pe ea, o săptămâna a durat până să se întâmple din nou ceva nemulțumitor.

Se pare că ghena este curată, dar mult prea mică pentru cantitatea uriașă de gunoaie ce ajung în ea. Deocamdată, pentru că în principiu este vorba despre cartoane, nu știm exact a cui este vina sau dacă este vina cuiva. Variante ar exista, oamenii salvând spațiu dacă ar împachea cartoanele, iar firma de salubritate ar putea adăuga o pubelă în plus dacă este atât de cunoscută situația spațiului prea mic.

Deci, dacă lucrurile se vor a fi rezolvate, este posibil, atât dintr-o parte, cât și din cealaltă. Momentan vom aștepta și vom vedea care dintre părți se va mișca mai repede și care va vrea mai tare să se rezolve. Oricum, cel mai probabil problemele nu se sfârșesc aici. Mereu vor exista altele și, dacă printr-o minune se termină cu ghena 102, urmează alta pentru că Aradul e plin de ele. Până atunci însă, continuă lanțul poveștilor și lucrurilor noi care se întâmplă la cea mai renumită ghenă din Arad.

Recomandările redacției