Încă de când a ieșit la suprafață toată întâmplarea din cazul în care este implicat Gheorghe Dincă, o mulțime de zvonuri au înconjurat internetul. Unul dintre acestea este și faptul că fiul lui Dincă a fugit din țară de curând. Ei bine, chiar de aceea, pentru a nu exista astfel de neînțelegeri polițiștii au venit cu unele lămuriri. 

Astfel, cu privire la informațiile apărute în mass-media, conform Biroului de Presă al IPJ Arad: Numitul Dincă Gheorghe Daniel se află în acest moment sub control judiciar, dispus de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 București, acesta fiind obligat să se prezinte la sediul Poliției Oraș Ineu la date stabilite. Una din interdicțiile dispuse prin măsura controlului judiciar este aceea de a nu părăsi țara, măsură care până la această dată a fost respectată, acesta fiind văzut în această dimineață pe raza localității Ineu atât de membri ai comunității cât și de polițiști”. 

Așadar, contrar zvonurilor, Gheorghe Dincă Daniel  nu a plecat niciunde, acesta se află sub control judiciar și ancheta în cazul acestuia continuă.

Conform Digi24, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti anunțau la până la data de 20 decembrie 2019 cum că fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe.

Acesta ar fi lovit doi jurnaliști atunci când încercau să îi ia un interviu: La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată înr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București. Fiul lui Dincă a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu sfârșitul lunii decembrie. 

Recomandările redacției