OLYMPUS DIGITAL CAMERAConducerea Casei de Asigurări de Sănătate Arad va fi preluată în proporţie de 99% de doctorul Gheorghe Domşa. Acesta a susţinut, ieri, la Bucureşti, ultima probă a concursului de ocupare a postului de director-preşedinte al CAS Arad şi se pare că lucrurile sunt lămurite. „Am susţinut proba de interviu, în care m-am descurcat foarte bine. Comisia a părut mulţumită şi aştept ca mâine dimineaţă (n.r. astăzi) să aflu ce notă am primit. Nu am emoţii în ceea ce priveşte rezultatul şi pro­babil în câteva zile va urma şi numirea mea oficială pentru un nou mandat în fruntea Casei de Asigurări de Sănătate. În mod teoretic, mandatul ar trebui să fie pe o durată de patru ani“, ne-a declarat Domşa.
Gheorghe Domşa a obţinut la prima probă a concursului 100 de puncte, din tot atâtea posibile. Din cei 39 de candidaţi care au susţinut examenul la alte case de asigurări de sănătate din ţară, doar şase au mai reuşit să obţină punctajul maxim.
Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat concurs în perioada 23-29 ianuarie 2013, la sediul CNAS, Sala de Consiliu, pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte-director general al CAS: Alba, Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi Bucureşti.

Recomandările redacției