Gheorghe Falcă: „Actualul Guvern nu va rezista mai mult de 3-4 luni”

0
392

guvern

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a susținut, marţi, într-o conferinţă de presă, că actualul guvern nu va mai rezista mai mult de 3-4 luni și a dezmințit informaţia conform căreia el ar fi pe o listă cu potențiali miniștri într-un guvern PNL.

Falcă a spus că lista prezentată de mass-media, potrivit căreia el ar fi desemnat pentru funcția de ministru al Administrației și Internelor nu este reală.

„Nu există nicio realitate în aceste liste elaborate de mass-media. Un guvern se realizează în momentul în care ai o majoritate parlamentară. Până atunci… sunt speculaţii. Că lucrăm la programul de guvernare este o normalitate pentru orice partid de Opoziţie. Dar, în acest moment, în interiorul Partidului Naţional Liberal nu s-a discutat despre funcţii de ministru, cu excepţia primului ministru desemnat, care este Cătălin Predoiu“, a declarat Gheorghe Falcă.

În cursul zilei de luni, postul de știri România TV a dat publicității o listă cu numele pe care președintele Klaus Iohannis le-ar vrea în componența unui guvern PNL.

Pe această listă se află și Gheorghe Falcă, pentru postul de ministru al Ministerului Administrației și Internelor, și deputatul arădean Mihăiță Calimente, pentru funcția de ministru al Apărării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.