Gheorghe Falcă: „Marile investiții din România se realizează prin industria arădeană”

0
823

„Economia Aradului dovedește încă o dată că este bazată pe investiții puternice. Am fost în vizită la cea mai mare firmă de construcții metalice din Sud-Estul Europei, o companie din Arad care este prezentă cu lucrări importante la cele mai mari investiții din România. Construcțiile metalice de la Arad vor ajunge la București, acolo unde compania arădeană se ocupă de structura metalică pentru cele patru poduri de pe Centura Capitalei. Iată, firmele arădene puternice sunt prezente la cel mai înalt nivel, livrează lucrări importante și ridică nivelul economiei locale.

Contractele companiilor din acest sector și dezvoltarea lor sunt cu atât mai importante cu cât în următorii ani prin Programul Național de Redresare și Reziliență România va investi în sute de kilometri de autostradă (433 de km prin PNRR) și alte câteva sute de kilometri de cale ferată. Construcțiile metalice vor avea un  rol determinat în perioada următoare, iar Aradul are șansa de a-și dezvolta economia prin acești mari jucători de pe piața construcțiilor.

Economia locală se dezvoltă în mod sustenabil prin dezvoltarea sectorului privat și atragerea investitorilor puternici. Ne dorim o dezvoltare economică viabilă, bazată pe competitivitate și performanță în contextul unei piețe libere europene”, a transmis europarlamentarul Gheorghe Falcă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.