OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrezent la o emisiune a unui post regional de televiziune, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a susţinut că nu îşi doreşte să candideze la preşedinţia filialei arădene a PD-L. Falcă şi-a reluat, cu această ocazie, atacurile la adresa preşedintelui PD-L Arad, Gheorghe Seculici. Atacul la adresa socrului său a vizat faptul că acesta nu s-ar fi retras din fruntea filialei arădene după ce a fost ales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Arad. Primarul susţine că Seculici ar fi cedat telefonului şi presiunilor lui Vasile Blaga. Falcă nu a precizat însă pe cine va susţine pentru conducerea filialei arădene a PD-L.
Gheorghe Falcă şi-a anunţat intenţia de a prelua conducerea PD-L Arad la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, desfăşurată la doar câteva zeci de minute după ce Gheorghe Seculici şi-a anunţat retragerea.
Primarul municipiului nu a obţinut însă susţinerea colegilor săi de partid, motiv pentru care a răbufnit şi mai apoi a început să atace partidul.

Recomandările redacției