feiesDupă câteva sezoane semi-ratate, în care aspirațille nu au corespuns cu realitatea, Național Sebiș pare a fi intrat într-o zodie câștigătoare. Cu excepția deplasării de la Baia Mare, când a fost egalată dintr-un penalty inexistent (dovadă că arbitrul acelei întâlniri a și fost suspendat), echipa de pe malul Crișului Alb are doar victorii în prezenta ediție de campionat și este principala favorită la promovare.
Gheorghe Feieș se felicită pentru alegerile făcute în această vară la toate nivelurile. Se știe prea bine că din postura de președinte de onoare, primarul Sebișului e eminența cenușie din spatele clubului, iar acum pare să fii găsit „rețeta” potrivită pentru performanță. „Mi-e greu să fac un top al meritelor. Jucătorii sunt serioși, dau dovadă de coeziune pe teren și în afara lui și – bineînțeles – au valoare umană și sportivă. Însă, după părerea mea, fără un corp tehnic la înălțime, cu Ionuț Popa în frunte, lucrurile nu ar fi stat chiar atât de bine. Apoi, conducerea clubului are meritul de a răspunde la toate cerințele fotbaliștilor și antrenorilor, se implică mai mult ca niciodată la buna funcționare a activității. Totul pare perfect anul acesta la noi și asta pentru că există unitate în gândire și faptă. Asta mă face să cred că avem mari șanse să promovăm sezonul acesta”, consideră Feieș.
Sebișenii nu se sperie deloc de eventualul impact cu Liga a II-a. Dimpotrivă, primul edil crede că echipa sa se va descurca de minune. „Avem hotelul nostru, autocarul nostru, vor crește cheltuielile doar cu motorina din pricina distanțelor. Sincer, nu ne sperie deloc cheltuielile în eșalonul secund pentru că avem în cap un plan și acesta arată deja foarte bine. Majoritatea jucătorilor din lotul actual vor rămâne, la unii dintre ei le vom și face buletine de Sebiș. Blănarul și soția sunt primii, Ștefan chiar e un fotbalist de caracter, foarte valoros, care a și început facultatea la noi”, a explicat Gheorghe Feieș.
Primarul Naționalului a vorbit și des­pre posibilitatea ca toate cele trei echipe arădene din eșalonul trei să se dueleze și în play-off: „Va fi o luptă interesantă, vor fi ambiții mari la mijloc. Sper, însă, ca toată lumea să dea dovadă de fair-play”.  Sebișul joacă, vineri, la Zalău fără cinci jucători, toți suspendați. Este vorba despre Morariu, Balint, Susan, Miron și Mîndruşcă.

Recomandările redacției