feiesNațional Sebiș a încheiat pe primul loc în C5, așa că pe malul Crișului Alb se poate vorbi de un 2013 excelent. Vacanța de iarnă e aici, dar Gheorghe Feieș spune că în tabăra Naționalului se muncește pe mai multe planuri. „Am început pregătirile pentru ce înseamnă primăvară. Se muncește puternic la stadion pentru finalizarea bazinului de recuperare, a saunei, a noilor vestiare, sau pentru deschiderea restaurantului hotelului sportiv. E preocuparea principală în aceste zile. Iar pe plan sportiv, probabil că în unele compartimente ne întărim, dar nu prea mult. Sperăm ca următoarele șase etape din sezonul regulat să fie fără înfrângere”, a punctat primarul Sebișului. Cel care îndeplinește și rolul președintelui de onoare la Național a mărturisit că nu l-ar încânta concretizarea zvonurilor conform cărora sistemul competițional ar urma să fie modificat, iar în play-off s-ar intra cu punctaj plin:
„Să batem în ultimele 6 etape!”
„Aș prefera ca play-off-ul să se desfășoare așa cum s-a hotărît la început. Schimbarea regulii în timpul jocului nu e corectă. Dar, noi să batem în ultimele șase etape, iar Federația poate să procedeze cum vrea, oricum am fi în avantaj”.
Revenind la triumful din județul Cluj, care a adus consolidarea statutului de lider al Naționalului, Feieș a concluzionat: „Locul 1 la diferența asta e chiar mai departe decât ce cerea lumea din Sebiș și împrejurimi. Avem mulți simpatizanți în toată zona, de la Hălmagiu, Moneasa, Buteni, Almaș și celelalte localități din zonă, echipa e reprezentativă pentru acest colț de județ. Ne bucurăm de atenția unui număr mult mai mare de susținători decât neapărat cei din Sebiș. Tot e bine când se termină cu bine, felicit conducerea, jucătorii, corpul tehnic, fiecare și-a adus contribuția la terminarea anului pe primul loc”.

Recomandările redacției