feiesUltima etapă a turului eșalonului trei programează derby-ul Crișului Alb. Meciul are o savoare aparte pentru primarul Sebișului, care s-a născut și a crescut la Ineu și, mai mult decât atât, încă se declară un suporter al zărăndanilor. Drumurile vieții l-au purtat la Sebiș, unde și-a propus să ducă echipa de fotbal pe scena ligii secunde, punându-i la dispoziție și o arenă nou-nouță. Naționalul și-a atins primul obiectiv al sezonului, clasarea pe prima poziție a seriei a V-a, dar Gheorghe Feieș dă și o altă conotație meciului: „Vreau să-i fac mândri pe ineuanii mei, să poate zice: «Uite ce primar am dat la Sebiș!» Ineul rămâne echipa mea de suflet, ca și UTA, de altfel. Iubesc Ineul, dar vineri vreau să câștige Sebișul. Nu știu de ce, dar prevăd un meci mai frumos, mai curat, decât cel cu Pâncota”, a explicat președintele de onoare al Naționalului.
Foşti jucători, acum adversari
Probabil, această ultimă conside­rație a lui Feieș se bazează și pe nu­mărul mare de fotbaliști ai Ineului care până nu demult apărau culorile Sebișului. „Ne atașăm foarte mult de toți jucătorii care trec pe la noi și cred că sunt vreo 8-9 care revin vineri la Sebiș ca adversari. În primul rând, este vorba despre Adi Abrudean, un antrenor serios și un om deosebit, dar și despre jucătorii Georgiu, Francescu, Băd, Iambor, Popa, Cornea, Suslak, Malancu sau Nicolau. Pe Cornea chiar l-am dat liber Ineului, dovadă că ne gândim și la binele altor echipe din județul Arad”, a mai spus Gheor­ghe Feieș.
„Vrem să ne menţinem pe primul loc”
În fine, acesta nu este deloc supărat pe egalul obținut de elevii lui Popa și Petcuț la Zalău, pentru simplul fapt că: „A existat un tușier care făcea pe ceferistul. A stat mereu cu steagul sus, cred că i-a oprit de patru-cinci ori pe atacanții noștri în situații clare de gol. Până la urmă, am luat punctul ce ne face campioni de toamnă, însă vrem să ne menținem pe primul loc până la finalul anului calendaristic și competițional”.

Recomandările redacției