Gheorghe Stoian a fost instalat oficial ca prefect

1
997

Azi, 12 decembrie a avut loc festivitatea de învestire a noului prefect . Evenimentul a început cu intonarea Imnului României. Gheorghe Stoian a declarat public dorința de colaborare a Prefecturii cu toate instituțiile municipiului și județului, dar și că o să facă echipă cu subprefectul Olimpia Popa.

Actualul prefect are 22 de ani de experiență în administrație publică, iar colaborarea cu echipa Consiliului Județean va face această instituție mult mai eficientă.

La festivitate au participat și oficialitățile Bisericii Ortodoxe, reprezentate de arhiepiscopul Aradului, Timotei Seviciu. Au fost invitați să spună câteva cuvinte primarul interimar al municipiului, Călin Bibarț, președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca și europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Europarlamentarul arădean a afirmat despre prefectul investit că va face cinste orașului, spre deosebire de unii din cei nouă foști prefecți, cu care a colaborat în trecut. La finalul serii, toți invitații au servit un pahar de șampanie în cinstea noului prefect.

1 COMENTARIU

  1. Pana la urma si-a facut cursul… ca sa ajunga prefect?
    Ce noroc cu nevasta-sa care ia tinut locul si cu baietii cu ochi albastrii, care i-au protejat scaunul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.