Gheorghe Stoian are șanse mari să devină administratorul județului

0
601

stoianUn singur dosar a fost depus în prima etapă a concursului de ocupare a controversatului post de administrator public al județului. Este vorba de cel al lui Gheorghe Stoian, în prezent şef de serviciu în cadrul Poliţiei Locale Arad.

Postul de administrator al județului a fost unul disputat însă, cu toate acestea, deși multe persoane și-au manifestat intenția de a participa la concurs, dosarele acestora au fost găsite a fi incomplete. Este vorba de cerințe legate de studii de specialitate, pe care se pare nu mulți candidați le-au îndeplinit.

Astfel, a fost parcursă prima probă a concursului, constând în selecția dosarelor, candidatul Gheorghe Stoian fiind declarant admis pentru următoarea probă a concursului. Dacă acesta va fi admis la proba scrisă va trebui să susțină un interviu.

Președintele interimar al Consiliului Județean, Adrian Țolea a făcut declarații privind concursul pentru alegerea unui administrator public: „Mă bucur că avem măcar un candidat pentru ocuparea acestui post, asta deși mi-aș fi dorit să fi existat mai multe persoane care să-și depună dosarele și să existe o competiție între candidați, o competiție din care să câștige cel mai bun și mai competent. Totuși, sper ca începând cu data de 1 octombrie postul de administrator public al județului Arad să fie ocupat de o persoană competentă, serioasă, cu experiență în domeniul administrației și cu experiență juridică, pentru că această funcție a apărut ca o soluție viabilă în procesul de separare dintre atributele de reprezentare și cele de genstionare concretă a activității curente. Ocuparea acestui post nu face altceva decât să ducă la eficientizarea actului administrativ“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.