Ieri, au avut loc, la Nyon, tragerile la sorți pentru turul trei de calificare al UEFA Champions League și UEFA Europa League.
În caz că va trece de Malmo în turul doi al UEFA Champions League, CFR Cluj ar putea da peste Ludogorets, campioana Bulgariei, sau MOL Vidi, campioana Ungariei, în turul trei. În schimb, dacă Țucu­dean&co. pierd disputa cu echipa suedeză, vor avea o partidă ușoară în turul trei al Europa League, cu Sutjeska (Muntenegru) sau Alash­kert (Armenia).
În Europa League găsim celelalte trei echipe românești, iar niciuna dintre ele nu a avut noroc la Nyon.
FCSB-ul lui Dennis Man va juca în turul trei contra lui Hajduk Split sau Slavia Sofia, bineînțeles dacă va câștiga duelul cu slovenii de la Rudar Velenje.
Viitorul are o partidă grea în turul doi cu Vitesse Arnhem, dar nici din următorul tur misiunea nu se ușurează. Elevii lui Hagi vor întâlni învinsa meciului dintre PAOK Salonic și FC Basel din turul doi al UEFA Champions League.
Iar Universitatea Craiova, singura echipă autohtonă calificată direct în turul trei, va întâlni fie pe RB Leipzig (Germania) sau Hacken (Elveția).
Turul trei al UEFA Champions League va avea loc pe 7-8 august (tur) și 14 august (retur), iar în Europa League pe 9 și 16 august.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției