Ghioroc Summer Fest, ediția a X-a, și-a luat la revedere de la vară, printr-o festivitate de mare clasă

0
640

VOICU SIDA 

Corneliu Popi Morodan a fost amfitrionul Zilelor comunei Ghioroc, iar sărbătoarea s-a bucurat de o atmosferă cum rar o mai întâlnești în județul nostru. S-au sărbătorit de fapt două evenimente: închiderea Festivalului Ghioroc Summer Fest – ediția a X-a și Sărbătoarea vinului în Podgorie. Organizatori au fost Primăria comunei Ghioroc, Consiliul Local al Comunei Ghioroc, Centrul Cultural Județean și Consiliul Județean Arad.

A fost Ziua comunei Ghioroc – 5 septembrie 2021. În speranța că v-a plăcut, vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți în număr așa de mare, mulțumim tuturor colaboratorilor, mulțumim bucătarilor și celor care au ajutat fie la organizare, fie cu sponsorizări, mulțumim domnului președinte al Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca pentru parteneriatul cu noi și mulțumim desigur, tuturor membrilor Consiliului Județean Arad și al Centrului Cultural Județean Arad.

În mod special mulțumesc echipei de la primărie, consilierilor locali ai comunei Ghioroc, domnului viceprimar Hedean Nicolae, domnului Băhnean Cosmin, Carlos, Șușca Nicoleta și echipei Ligii Studenților de la Universitatea Aurel Vlaicu Arad, doamnei Rector Ramona Lile, domnilor Bretean Gheorghe, Cuc Laviniu, Covaci Mărioara, nașu Petrișor Gheorghe, nașa Petrișor Camelia, nașa Badea Zena, domnului Magocs Eugen, domnilor Șeran Mihai și Mircea, domnului Roberto (Cramele Daiconi), domnului Bardi Ocsi, doamnei Rab Mărioara și domnului Cornel Rab (Rab Wine), domnului Culda Remus, domnului Cuc Ovidiu, domnului Palea Ioan și dacă din greșeală am uitat pe cineva îmi cer iertare.

Tuturor cetățenilor comunei noastre, și de ce nu și ai județului, vă doresc multă sănătate și vă mulțumesc pentru susținere.

Dumnezeu să ne binecuvânteze pe noi pe toți!“, a declarat ec. Corneliu Popi-Morodan.

Program

Deschiderea ediției a XI-a a Sărbătorii vinului în podgoria Miniș – Măderat – Ghioroc 2021, avut loc cu sfințirea recoltei de struguri. A urmat decernarea titlului de cetățean de onoare a lui Cosmin Băhnean, decernarea Diplomei de Aur cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la căsătorie a familiilor Lovasz Iosif și Maria și Boloni Andras și Gizella.

Au urcat apoi pe scenă solistul Druțan Bodean Alexandru Petrișor și Mike David New Generation Arad. Au mai evoluat Ansamblul de dansuri „Junii Podgoriei din Ghioroc“, condus de Ioan Dărău, cu soliștii Bianca Tomoioagă și Lucian Crișan.

Au mai întreținut atmosfera solistul de muzică populară Cornel Borza, Ansamblul Vatra Arădeană, solista Ema Crihan, solista Mădălina Boroneanț, Melania Cuc cu bandul.

Programul a fost prezentat de îndrăgita realizatoare TV, Nicoleta Pavel.

După lăsarea întunericului a început Party Mix Band, iar la ora 22.30 atmosfera a luat foc odată cu urcarea pe scena de la Plaja Ghioroc a lui Smiley. Acesta nu a ezitat să ne spună că s-a simțit la Ghioroc „ca în vremurile bune“.

Aproape de miezul nopții, cerul s-a umplut de focul de artificii organizat de inimosul primar Corneliu Popi Morodan.

Performanță în administrație

Închei acest weekend intens la Ghioroc, unde sărbătorim zilele comunei alături de mii de localnici! Ghioroc a devenit statiune de interes local, în urma parteneriatului dintre Primărie și Consiliul Județean. Și promit de acum: nu ne oprim aici!

Sâmbătă, la Gala Administrației, Primăria Ghioroc, prin primarul Popi-Morodan Corneliu, a fost premiată de Consiliul Județean pentru performanță în administrație și pentru faptul că «Proiectul Stațiunii Ghioroc» a devenit un magnet de turiști tineri la nivel regional“, a spus Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Comuna noastră a fost premiată în cadrul Galei Administrației 2021, pentru contribuția la dezvoltarea județului Arad, prin proiecte care au generat creștere și bunăstare.

Mulțumesc dumneavoastră cetățenilor comunei pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Mulțumesc echipei de la primăria Ghioroc și echipei de la Consiliul Județean Arad, pentru susținerea acordată.

Această distincție mă onorează și mă responsabilizează și mai mult!

Diploma aceasta este a noastră, a tuturor cetățenilor comunei Ghioroc și cade la fix, exact de ziua comunei pe care o ținem totdeauna în prima duminică din septembrie.

Mulțumim pentru distincție domnului președinte al Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca!“, a încheiat primar Corneliu Popi Morodan

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.