Ghiorocul, în sărbătoare la început de septembrie: surpriza – show-ul celei mai de succes formații

0
1149

Sărbătoarea în cinstea licorii lui Bachus, vinul va cuprinde localitățile din Podgorie nu peste mult timp, iar Ghiorocul va da tonul. Mai mult, chiar la început de septembrie – localitatea „stațiune” pentru arădeni și de altfel, pentru turiști din județele vecine își va sărbători ziua.

Ziua comunei Ghioroc, o sărbătoare așteptată de arădeni va avea un program special, surpriză și pentru toate preferințele. Dar tinerii sunt cei care așteaptă poate cel mai mult ziua de 2 septembrie, Ziua comunei Ghioroc.

Primăria Ghioroc a anunțat doar o parte din program, iar celor care îndrăgesc sărbătoarea, asta le-a trezit deja mult interes.

Astfel, formația momentului – Carla’s Dreams va concerta la Ghioroc, pentru bucuria fanilor care îl pot vedea pentru prima data sau îl pot revedea de artist. Și asta pentru că, apreciata trupă Carla’s Dreams a mai făcut show la Ghioroc și cu alte ocazii, în sezonul estival. Carla’s Dreams a adunat mii de fani și anul trecut la lacul Ghioroc.

De asemenea, îndrăgita interpretă Ellie White, cunoscută mai întâi după cariera muzicală clădită cu formația Dj Project și apoi pentru activitatea solo – va urca pe scenă, de Ziua Ghiorocului.

Iubitorii de folclor și muzică populară vor avea parte de momente deosebite, interpreta Simona Costin, împreună cu formația fiind invitată să cânte la eveniment.

Mai multe detalii legate de programul Zilei comunei Ghioroc vor fi prezentate în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.