ghitBihorenii au reparat oarecum imaginea ștearsă din prima confruntarea oficială din acest sezon cu un gol de trei puncte înscris în cel de-al treilea minut de prelungire. Deși s-au adunat de o săptămână și au mai și jucat cu un om în minus 50 de minute, utiștii au rezistat cu brio pe arena „Iuliu Bodola” și doar o eroare a portarului Oberhauser a privat-o de un punct meritat.
În opinia antrenorului gazdelor, orădenii ar fi scăpat pe nedrept victoria contra arădenilor. „Ar fi fost păcat să fi pierdut puncte cu UTA. La 1-0 am avut două ocazii prin Lukacs şi apoi om în plus… Altfel ar fi fost jocul dacă Lukacs ar fi marcat. Felicit echipa pentru dăruire. Lucrul cel mai important este că am luat cele trei puncte. A fost primul meci, avem o echipă nouă, iar relaţiile încă suferă. Avem nevoie de încredere, iar aceasta ţi-o dă doar rezultatele. Cu Mihuţ şi Florin Pop, care sunt accidentaţi, poate am fi reuşit mai mult”, consideră Gheorghe Ghiț.
Cât despre adversarul de pe Mureș, antrenorul „roș-albaștrilor” a spus sec: „UTA nu ne-a susprins pentru că nu ştiam cum joacă. Ştiam doar că vor veni să joace cu ambiţie şi mult entuziasm”.

Recomandările redacției