Ghiunghiuș și Angyus au decis testul UTA-ei II cu Zăbraniul

0
204

„Satelitul” UTA-ei a disputat sâmbătă dimineață primul amical de când a aflat că va evolua în eșalonul trei al fotbalului românesc. Înainte de primul fluier al confruntării cu Zăbraniul, Cristi Păcurar, Dan Oprescu și Adi Ungur i-au testat într-un joc școală și pe noii veniți, minus cei trei fotbaliștii francezi, la care s-a renunțat încă de joi.
Împotriva formației lui Pința, „alb-roșii” au început mai bine și Stănilă a reținut cu ceva emoții șuturile de la distanță ale lui Celea și Toma. Replica Victoriei a venit din faze fixe, mai precis din două lovituri libere de pe 16 metri. Mai întâi, Crișan a finalizat puțin pe lângă, iar apoi Cati direct în transversală. În schimb, în minutul 32, utistul Ghiunghiuș a trimis direct la colțul scurt, peste zid, pentru 1-0. Scor la pauză.
Actul secund a debutat cu un șut periculos de Crișan, respins bine de Stanciu. Pe fondul multiplelor schimbări, dar și a celor 35 de grade Celsius, ritmul a scăzut treptat. Nou sositul, Carlos Angyus (Satu Mare, Debrecen) l-a iertat pe Stănilă din 11 metri, trăgând pe direcția acestuia. Șuturile de la semidistanță ale lui Țurcanu și Vasile nu i-au dat multe emoții lui Stănilă, pentru ca la ultima fază Angyus să trimită în plasă, cu latul, din 14 metri, după ce defensiva Zăbraniului a clacat decisiv. Prin urmare, partida (desfășurată pe durata a 70 de minute) s-a încheiat cu succesul „alb-roșiilor”.
Formații:
UTA II: Stanciu – Iova, Celea (46 Silaghi),  Er. Wild (46 D. Lazăr),
Varga – Pop (55 Mager), Brănișteanu (46 Ciubotariu) – Moza, Toma (Angyus), Mager (46 Vasile) – Ghiun­ghiuș (46 Țurcanu).
Zăbrani: Stănilă – Simion (Bakos), Mereuță (Zopota), Avram, Topai – Hodan, Cati – Andrei, Crișan, Goț (Achim) – Iorgovan (Olariu).
Arbitru: Vasile Sin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.