Gianluigi Buffon, fără Champions League în palmares, dar nu renunţă: „Poate reușim să transformăm visele în realitate”

0
132

Căpitanul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a declarat, sâmbătă, că ajungerea în Finala Ligii Campionilor oferă încredere şi speranţă formaţiei sale, subliniind că speră ca în două-trei sezoane să-şi transforme alte vise în realitate, informează uefa.com.
„Au fost vreo zece mi­nute când am crezut că putem câştiga şi chiar atunci am pierdut. Ar fi fost extraordinar să câştigăm. Nu am reuşit, dar nu pentru că nu am încercat. Barce­lona este cea mai bună echipă din lume şi rezultatul este corect. Această performanţă ne dă încre­dere şi speranţă. Vom ră­mâne la acest nivel sezonul viitor şi poate în doi-trei ani voi reuşi să transform alte vise în realitate” a declarat Buffon, în vârstă de 37 de ani.
Buffon a fost încântat de reacţia fanilor torinezi la finalul meciului: „În fotbal, ca şi în viaţă, sunt momente de mare bucurie şi clipe în care eşti dezamăgit. Am sărbătorit multe înainte de această înfrângere. Am fost foarte fericiţi de reacţia fanilor noştri la finalul me­ciului. Asta înseamnă că în sport nu contează doar victoriile”.
Formaţia FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, la Berlin, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Juventus Torino, în finala competiţiei.
Pentru FC Barcelona au marcat Ivan Rakitici ‘4, Luis Suarez ‘68 şi Neymar ‘90+7, iar pentru Juventus a înscris Alvaro Morata, în minutul 55.
FC Barcelona a reuşit să realizeze „tripla” pentru a doua oară în în istoria sa, după ce în acest sezon a câştigat campionatul şi Cupa Spaniei, iar, sâmbătă, s-a impus în finala Ligii Campionilor cu Juventus Torino.
FC Barcelona a mai reuşit această performanţă şi în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.