Giedrius Arlauskis vine cu critici dure la adresa lui Mario Balotelli, după ce s-a aflat că jucătorul italian este dorit de CFR Cluj

0
175

Giedrius Arlauskis nu crede că Mario Balotelli va veni să joace la CFR Cluj, însă afirmă că echipa din Gruia are nevoie de jucători noi pentru a ține, în continuare, steagul sus.
Arlauskis a reușit să devină, pentru a treia oară campion alături de CFR, după ce clubul clujean a reușit să învingă Universitatea Craiova în deplasare, scor 1-3, marți seara. Meciul din Bănie a fost ultimul meci al portarului în tricoul CFR-ului.
Giedrius Arlauskis, a adus critici dure la adresa lui Mario Balotelli, chiar dacă acesta a susținut că Balotelli nu va veni la CFR.
„O să vină cu bășinile și figurile lui. Eu nu cred că va veni. CFR are nevoie de forțe noi, de sânge proaspăt, pentru a repeta performanța de anul acesta. Eu cred că CFR are nevoie de jucători buni”, a spus Giedrius Arlauskis la Digisport.
Arlauskis a plecat de la CFR Cluj, nu îna­inte de a câștiga al treilea titlu consecutiv și al V-lea din cariera sa.
„Nu mai sunt portarul lui CFR Cluj începând de ieri. Sunt șomer! Am semnat contractul cu noua echipă. Din septembrie voi juca în Arabia Saudită, la Al Shabab, unde a fost Marius Șumudică. Din România mereu am avut ceva de luat după ce am plecat. A fost cea mai slabă sărbătoare de titlu. Nu am înțeles nimic. În afară că m-am îmbătat… nimic”, a declarat Arlauskis la Digi Sport.
Arlauskis a povestit despre cât de greu a fost acest campionat față de celelalte pe care le-a jucat. Iar fără îndrumarea președintelui clubului, acesta spune că echipa s-ar fi demotivat.
„A fost ultimul meu meci la CFR Cluj, o să aflați curând și destinația… după ce mă mai calmez. Mă bucur, așa cum le-am spus colegilor și în vestiar, pentru gladiatorii mei. Prin ce am trecut noi… doar cu ajutorul unor caractere puternice am fi reușit. Este cel mai greu campionat pe care l-am câștigat. Prin ce am trecut noi, cu pandemia de coronavirus… Ne bucurăm foarte mult. Mulțumesc băieților. Au fost multe momente dificile în care ne-am întrebat dacă renunțăm sau nu. Marian Copilu (n.r. președintele clubului CFR Cluj) ne-a arătat drumul cel bun…. El și Mister Petrescu”, a declarat Arlauskis după meciul de la Craiova.
Sursa: prosport.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.