Gigi Becali a confirmat plecarea arădeanului Dennis Man la Parma

0
216

Patronul lui FCSB, Gigi Becali a confirmat că Dennis Man ar putea pleca la gruparea italiană Parma chiar în această iarnă. Dar transferul arădeanului depinde de patronul Kyle Krause, care trebuie să ofere FCSB-ului o scrisoare de garanție bancară.

Becali a cerut suma de 15 milioane de euro pentru Man, însă gruparea italiană a venit cu o ofertă de mijloc. Iar suma de 15 milioane va ajunge la Becali numai dacă Dennis Man dă un randament bun.

După mai multe tratative, oficialii de la FCSB și Parma au convenit asupra sumei de 13 milioane de euro sumă achitată în rate, în decursul a doi ani și jumătate dar și un milion de euro după ce Dennis Man ajunge la 15 selecții pentru echipa națională de seniori, pe durata celor cinci ani de contract. Urmând ca următorul milion de euro să ajungă la Becali, după ce Dennis Man ajunge la 10 goluri înscrise pentru Parma în primii doi ani de contract.

Am acceptat oferta, dar ei au zis că vor să dea banii în doi ani și jumătate. Am spus că nu e nicio problemă, doar că vreau o scrisoare bancară. Ei sunt la retrogradare și Parma a mai intrat în faliment, iar dacă intră în faliment, eu nu mai iau niciun ban.

Americanul a zis că a dat 70 de milioane pe club și a mai cheltuit 80 de milioane, dar pe mine nu mă interesează de câți bani a băgat. Pe mine mă interesează de banii mei. Au zis că nu-mi pot da o scrisoare de garanție.

A vorbit și MM Stoica acum, pentru că eu nu știu engleză, și a rămas că așteaptă să-l sune. Eu fără garanție bancară nu-l dau, nu sunt disperat după bani. Îl dau și cu 12,5 milioane pe loc. Afacerea s-a făcut, doar că vreau garanție, a declarat Becali pentru DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.