Gigi Becali are oferta pe masă pentru Dennis Man

0
208

Arădeanul Dennis Man, cel care ocupă postul de atacant la FCSB a reușit să impresioneze în această toamnă prin performanța pe care a expus-o în teren, iar acum mai multe grupări din Europa sunt cu ochii pe el. Printre ele se numără şi Krasnodar, care a pus o ofertă pe masă pentru tânărul fotbalist.
Ruşii plătesc pentru Man, 7 milioane de euro pe loc, însă cu tot cu bonusuri de performanţă suma ar putea ajunge la 11 milioane de euro, scrie GSP.ro.
Până în prezent este cea mai bună ofertă primită de Gigi Becali, dar acesta cere 15 milioane de euro pentru cel mai bun jucător al celor de la FCSB în acest sezon.
Cu toate acestea, Gigi Becali nu a oferit încă un răspuns, semn că încă se gândeşte dacă să accepte propunerea făcută de ruși, chiar dacă suma este mult mai mică decât a pretins patronul de la FCSB. Becali trebuie să se hotărască în zilele următoare, astfel că afacerea ar putea fi perfectată în această săptămână.
Dennis Man a avut parte de o primă parte de sezon excelentă în tricoul roş-albastru. Tânărul jucător a reuşit 15 goluri şi șapte pase decisive în cele 16 partide disputate pentru FCSB, fiind cel mai bun om al lui Toni Petrea.
Dennis Man are un sezon solid la FCSB, astfel că acum valorează 6.5 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt şi este cel mai valoros jucător din Liga 1. Până în această iarnă, Dennis Man avea o cotă de piață de 5 milioane de euro.
Cei mai valoroși 10 jucători
din Liga 1
Dennis Man – 6.5 milioane de euro (+1.5 milioane)
Florinel Coman – 5.5 milioane de euro
Alexandru Cicâldău – 5.5 milioane de euro (+ 0.5)
Florin Tănase – 3 milioane de euro (+ 0.8)
Andrei Burcă – 2.3 milioane de euro (+ 0.5)
Cristi Manea – 2.2 milioane de euro (- 0.5)
Constantin Budescu – 2 milioane de euro (- 0.4)
Elvir Koljic – 2 milioane de euro (+ 0.2)
Nicușor Bancu – 2 milioane de euro
Darius Olaru – 2 milioane de euro (+ 0.4) 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.