Micile gimnaste de la CS Municipal Arad s-au întors cu rezultate excelente de la Campionatul Na­ţional de junioare III, desfăşurat la Ploiești.
Echipa clubului arădean, formată din Natalia Rațiu, Sara Buda, Ayiana Marinescu-Chineata, Ioana Iagăr şi Lorena Dota, a devenit campioană naţională la nivelul I (9 ani)! Fetele pregătite de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov au totalizat 216,625 puncte, fiind urmate în clasamentul general de CSA Steaua Bucureşti, 215,375 puncte şi CSS Bârlad, 212,25 puncte. În concurs s-au aliniat 12 echipe, pe locurile 4, 5 şi 6 termi­nând CSA Steaua 2, CSS Petrolul Ploieşti şi CSS Dinamo Bucureşti.
La individual, performera delegaţiei a fost Sara Buda, locul 2 la individual compus şi sărituri şi locul 3 la paralele şi sol.
Calificate în finalele pe aparate au mai fost si Ioana Iagăr, locul 7 la sărituri şi locul 5 la sol, Natalia Rațiu, locul 8 la bârnă, locul 5 la paralele şi locul 5 la individual compus, Ayiana Marinescu-Chi­neata, locul 7 individual compus şi locul 5 la paralele şi Diana Kasler, care a participat la individual compus, nivel I, clasându-se pe locul 45 din 68 de sportive. Irina Iacob a concurat la nivelul II, 10 ani, pentru calificarea în finalele din toamnă.

Recomandările redacției