Giovanni Becali negociază mutarea lui Florinel Coman în Premier League

0
263

Fotbalistul lui Becali, Florinel Coman (22 de ani) este dorit în Premier League, de echipa Crystal Palace. Britanicii îl văd ca un perfect înlocuitor pentru Wilfried Zaha (27 de ani), în eventualitatea în care acesta pleacă de la Crystal Palace.
Presa engleză scrie despre Crystal Palace, echipa care a ocupat recent locul 14 în Premier League, că aceștia sunt dispuși să plătească suma uriașă de 12 milioane de lire sterline pentru extrema celor de la FCSB. Impresarul fotbalistului, Giovanni Becali, a confirmat ce au spus britanicii. Însă, transferul lui Florinel Coman ține de transferul lui Zaha, acesta, cotat la 44 de milioane de euro, ar fi foarte aproape de Arsenal Londra.
„Da, sunt plecat din țară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că
l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum așteptăm feedback-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută. Nu pot să vorbesc despre sume de transfer în acest moment. L-am propus și vedem ce decizie iau cei de la Palace. V-am spus la începutul verii că sunt șanse mari ca Florinel să plece și nu prea au crezut unii”, a declarat Giovanni Becali conform Fanatik.
Giovanni Becali nu a oferit detalii concrete, însă transferul se va concretiza abia după ce Zaha va pleca de la Palace.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.