Giovanni Catanzariti a mai salvat odată ziua la UTA

0
172

gioc (1)Chiar dacă a încercat să se îndepărteze de club sau cel puțin să nu mai apară în față, Giovanni Catanzariti a avut și are tot interesul ca gruparea „textilistă” să meargă mai departe și să ajungă măcar în faza planului de reorganizare. Practic, italianul a fost cel care a făcut treaba grea și în perioada precompetițională, întărind lotul cu jucători ca: Feussi, Diarra, Ola, Ibe sau Laso, dar mai ales convingându-l pe Adrian Falub să revină pe banca „textilistă”. La rândul său, tehnicianul i-a adus pe Boșneag, Mardare sau Lazea, dar mai ales a tras cât a putut de Adrian Marțian, care a susținut cu câteve zeci de mii de euro startul de retur.
Acum, dejeanul trece din nou printr-unul dintre acele momente de black-out financiar, drept pentru care nici nu a mai apărut la Arad de vreo două săptămâni. Neprimindu-și nici măcar unul dintre cele trei salarii restante, jucătorii intenționau să boicoteze meciul cu CS U Craiova, dar până la urmă au intrat pe teren și nu s-au făcut de râs. Dar, cum Adrian Marțian nu a apărut la echipă nici luni, fotbaliștii nu au dorit să se dezbrace la antrenamentul de marți. Atunci, în scenă a intrat Catanzariti, care a garantat plata salariului pe luna noiembrie, bani pe care fotbaliștii îi vor primi cel târziu astăzi, înainte de a pleca spre Bistrița.
Falub și-a putut vedea de treabă, dar devine tot mai clar faptul că Mar­țian nu e omul care să-și respecte angajamentele, iar sumele pe care trebuie să le scoată dejanul din buzunar pentru a scoate FC UTA SA la liman sunt cu cinci zerouri. În euro. Deocamadată, Catanzariti a mai salvat odată situația, așa cum o făcuse și în alte rânduri, ultima oară la finalul lunii ianuarie, când utiștii amenințau din nou cu greva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.