UnknownSupermodelul internaţional Gisele Bundchen va purta în campania de toamnă H&M piesele vestimentare esenţiale din noul sezon, prezentându-ne un look ferm, feminin, inspirat direct din moda străzii, alcătuit din mantouri funcţionale şi sacouri asortate cu bluze, hanorace şi pantaloni.

În premieră mondială, Gisele va interpreta şi un cântec, care va fi lansat o dată cu această campanie, în data de 12 septembrie.

Cântecul interpretat de Gisele, “All Day And All Of The Night” al trupei The Kinks, va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul hm.com, fiind totodată disponibil şi pe iTunes, în scopul strângerii de fonduri pentru UNICEF.

Pentru fiecare melodie descărcată de pe iTunes, H&M va dona fonduri pentru a facilita achiziţionarea vaccinurilor pentru copii. „Sunt foarte entuziasmată că voi fi imaginea H&M în această toamnă. Ador look-urile inspirate de moda străzii şi, în plus, prin această campanie putem strânge şi fonduri pentru o cauză bună. Sper ca toată lumea să descarce cântecul interpretat de mine!” declară Gisele.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției