Glad Varga: „A început un nou program „Rabla” pentru electrocasnice”

0
172

Astăzi s-a dat startul Programului Național Rabla pentru Electrocasnice, sub titulatura „Vinerea Verde”

„ Este un lucru îmbucurător pentru noi, cei din comisia de mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, fiind bine  venită orice reducere a poluării și a consumului de energie, dar în primul rând pentru cetățeni. Vreau să subliniez faptul că acest program se adresează oricui dorește să își înlocuiască un aparat electrocasnic vechi, care are un consum mare de energie, cu unul nou, cu consum redus, o poate face cu un ajutor financiar de la Fondul pentru Mediu. Anul acesta a fost alocat cel mai mare buget de când a început acest program, nu mai puțin de 75 de milioane de lei. Nouă categorii de produse sunt eligibile, așteptăm cât mai mulți cetățeni să se alăture acestui program”, a declarat deputatul Glad Varga, membru în Comisia de mediu și echilibru ecologic

Persoanele care doresc să beneficieze de oricare dintre cele nouă categorii de echipamente, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu și să își genereze contul de utilizator.

Bd. Libertăţii, nr.12, Sector 5, Bucureşti

Tel.: +4 021 408 9605

e-mail: comunicare@mmediu.ro

website: www.mmediu.ro

După perioada de înscriere care va dura o săptămână, prima etapă va avea loc în perioada 21 mai – 04 iunie, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparatele frigorifice.

A doua  între 04 și 18 iunie, pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Etapa 3: 18 iunie – 02 iulie, pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.