Glasul arădenilor – Ați pregătit cadourile pentru Crăciun?

0
407

În scurt timp o să sărbătorim Crăciunul. Toată lumea știe că această sărbătoare simbolizează dărnicia și cadourile. Arădenii s-au pregătit și ei pentru această sărbătoare. Unii au cumpărat darurile din timp, pe când alții nu au apucat să le achiziționeze sau sunt în curs de achiziționare. Cei mai stresați pe această temă sunt părinții. Cei cu care am discutat spun că au fost nevoiți să caute în mai multe magazine articolele cerute de copiii lor în scrisoarea pentru Moș Crăciun.
„Cadourile de Crăciun au fost pregătite din timp. Știm ce și-au dorit copiii. Noi am fost nevoiți doar să căutăm jucăriile în diferite magazine. Acum trebuie să le împachetăm frumos, soția mea o să se ocupe de asta pentru că ea se pricepe mai bine. Iar cadourile o să le punem lângă brad în seara de 24. Sunt sigur că o să le aducă multă bucurie copiilor noștri. Au fost foarte cuminți în ultima vreme deoarece soția mea tot le-a povestit despre Moș Crăciun și că el aduce cadouri doar copiilor cuminți“, a declarat Mircea, în vârstă de 30 ani.
„Încă nu sunt pregătită de așa întrebare. Urmează ca mâine să merg la cumpărături împreună cu verișoara mea. Doresc să cumpăr un cadou pentru sora mea. Știu că ea își dorește foarte mult o pereche de căști. De asta vreau să îi ofer acest cadou de Crăciun. Mereu ne facem cadouri și sunt sigură că și ea o să îmi pregătească un cadou foarte frumos și în acest an“, a declarat Cristina, în vârstă de 24 ani.
„Chiar azi am fost să cumpăr cadourile de Crăciun. Pentru soția mea am cumpărat un parfum, iar pentru băiatul nostru am cumpărat un joc pentru xbox și un skateboard. De multă vreme mi-a spus că își dorește acest skateboard însă mi se pare destul de periculos. I-am cumpărat și cască, iar în zilele mai însorite o să îl lăsăm să se distreze cu el. Acum are 13 ani și știe să se descurce, până în prezent nu am avut probleme cu el“, ne-a povestit Dorian, în vârstă de 43 ani.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.