Glasul arădenilor – Aveți posibilitatea de a ajunge la mare în această vară?

0
359

Deja suntem la jumătatea verii, moment în care majoritatea românilor se îndreaptă spre mare. Distanța dintre Arad și Constanța este destul de mare, așa că i-am întrebat pe arădeni dacă sunt dispuși să parcurgă un drum lung pentru a ajunge pe plajă.
„Cu foarte mare regret spun că nu ajung în această vară la mare. Din cauza locului de muncă îmi e greu să îmi iau zile libere. Am concediu de o săpămână, dar două zile sunt pierdute pe drum până în Constanța. Mi-ar plăcea foarte mult să merg la mare, nu am mai fost de vreo cinci ani, din tinerețea mea. Poate merg altundeva în concediu, dacă tot am câteva zile libere și într-o zi merg la plaja Ghioroc, să mă simt ca la mare” ne spune Claudiu, 34 ani.
„Am fost deja la mare, tocmai ce m-am întors. Am plecat în 4 iulie, chiar după ce am terminat cu Bacalaureatul. Am mers până acasă, mi-am luat bagajul, m-am întâlnit cu grupul cu care am mers și am pornit spre aeroportul din Timișoara, de unde am luat avionul spre Bucu­rești. Nu am stat mult la mare – trei zile, ne-am întors pentru a afla rezultatele de la examen, puteam sta mai mult și să le aflăm de acolo, dar am considerat că e mai bine să fim în Arad în cazul în care dorește unul din grupul nostru să depună contestație. Nu mi-au ajuns zilele petrecute la mare, așa că urmează să mai mergem o dată vara aceasta. Încă nu e nimic stabilit, mergem la sfârșitul lui august” ne-a spus Carina, 19 ani.
„Urmează să plec la mare împreună cu familia. Am decis să fie primul an în care schimbăm locația, până acum mergeam în fiecare an în Costinești doar cu soția, dar acum a apărut copilul și nu mai putem merge acolo. E un loc mult prea agitat și gălăgios pentru un bebeluș, așa că am hotărât să mergem la Năvodari. Acolo mergeau părinții mei fiindcă erau atrași de atmosfera liniștită și faptul că plaja era destul de goală. Nu am aștepări legate de ceea ce oferă stațiunea în care urmează să mergem pentru că sunt sigur că indiferent de condițiile oferite, ne vom simți minunat pentru că suntem împreună” spune
Marius, 31 ani.
„Merg la mare anul acesta. Plec chiar săptămâna viitoare, însă, e primul an în care decid să merg la mare în străinătate. Merg împreună cu sora mea în Grecia. Am prins o ofertă foarte bună la o agenție de turism, așa că nu am putut să o refuzăm. Sper să ne descurcăm cu limba vorbită, știm doar engleză, dar cred că fiind o țară turistică e destul de vorbită engleza” spune Carmina, 24 ani.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.