Glasul arădenilor – Cât de des faceți cumpărături on-line?

0
345

Trăim într-o perioadă în care cumpărăturile, sau orice altă activitate on-line este ceva normal. Arădenii poves­- tesc că scutesc foarte mult timp făcând cumpărături de pe internet, față de clasicele cumpărături din magazine. Generațiile mai vechi spun însă că nu au încredere în totalitate în acest tip de cumpărături. Totuși cumpărăturile din fața computerului sau a telefonului sunt viitorul, au afirmat mai mulți cetățeni.
„De obicei cumpăr produse de pe internet dacă sunt mai greu de găsit în magazine. În general cumpăr materiale pentru diverse proiecte. Eu sunt la Facultatea de Design și am nevoie de foarte multe materiale pentru proiecte. Cumpăr și haine de pe internet, dar doar când este o urgență. Să fiu sinceră mie îmi place să mă plimb prin magazine și să probez haine. Deși atunci când am de cumpărat o rochie mai specială o caut pe internet, știu care îmi este mărimea și de aceea mereu îmi comand mărimea potrivită“, a povestit Mara, în vârstă de 21 ani.
„Nu cumpăr de pe internet din cauză că nu am încredere în acele site-uri. Nu vreau să îmi pun datele personale sau contul de la card, ca mai apoi să poată fi folosit de diferite persoane. Prefer să mă duc să cumpăr personal orice am nevoie. Nici nu sunt un mare împătimit al cumpărăturilor, așa că nu mă stresez foarte tare. Merg la cumpărături cu soția, ea este cea care are această inițiativă de multe ori“, a declarat Peter, în vârstă de 54 ani.
„Majoritatea produselor cosmetice le cumpăr de pe internet. Nu trebuie să mă plimb prin magazine până găsesc produsul pe care îl vreau. Cel mai simplu îl caut pe internet și cu câteva click-uri am ajuns la produsul dorit. Înainte să îl cumpăr pot să mă uit la o grămadă de prezentări ale produselor și știu exact cum o să arate. Salvez foarte mult timp, adică dacă merg în mall, pierd cel puțin două ore, iar din fața laptop-ului, în cel mut jumate de ora am găsit ce am nevoie“, a relatat Georgiana, în vârstă de 19 ani.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.