Glasul arădenilor – Cât de des frecventați Filarmonica?

0
451

Palatul Cultural, clădirea care găzduiește Filarmonica din Arad este o clădire foarte spectaculoasă. În fiecare joi arădenii au parte de concerte deosebite oferite de către Orchestra Filarmonicii. Locuitorii din municipiu spun că este o adevărată plăcere să asiști la un concert al filarmonicii. Cei tineri se mândresc cu pozele făcute în instituție, datorită designului și culorilor rar întâlnite.

„Nu merg foarte des la Filarmonică, dar atunci când o fac merg ca să mă relaxez. De obicei merg cu fetița mea, am și un băiat puțin mai mare, dar lui nu prea îi place. După ce se termină concertul îmi place să merg la un restaurant ca să completez seara“, a relatat Cami, în vârstă de 32 ani.

„Nu am fost la concerte la Filarmonică, însă am fost la alte evenimente. Holul este foarte specta­- culos. Cred că cel mai mult îmi place tavanul din hol care este în formă de cupolă. Nu sunt mare fan al muzicii clasice, dar chiar m-am gândit să merg odată să văd cum este la un concert clasic“, a povestit Sergiu, în vârstă de 22 ani.

„Aradul are instituții foarte frumoase. Am fost de mai multe ori la Filarmonică, chiar și la câteva concerte. Anul trecut am fost la festivitatea de absolvire a nepoatei mele, care a avut loc în Filarmonică“, a declarat Valeria, în vârstă de 61 ani.

„Particip destul de des la concertele filarmonicii. Este o plăcere să asculți muzică într-o sală așa frumoasă. Sunt convinsă că Aradul are una dintre cel mai frumoase filarmonici din țară. Îmi pare rău de tinerii care nu prea sunt interesați de muzică și preferă să se ocupe cu alte treburi în loc să mai treacă pe la câte un concert“, ne-a povestit Maria, în vârstă de 55 ani.

„Cred că am fost de două ori la Filarmonică. Știu că odată am fost cu o verișoară, dar am fost să ne facem și poze. Cred că asta a fost mai pe la început, chiar după renovare. Iar a doua oară cu niște prietene. Aș mai merge încă odată, pentru a mai face niște poze“, ne-a mărturisit, Geanina, în vârstă de 20 ani.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.