Chiar dacă este foarte aproape de centru orașului, atunci când intri în zona Boul Roșu parcă intri într-o lume paralelă. Cetățenii sunt îngroziți de-a dreptul. Tumultul de oameni ai străzii împreună cu zombi și bătăi de stradă fac zona aceasta una din cele mai rău famate zone din zona de vest. Mulți din cei care își fac veacul în această zonă au mici afaceri ilegale, ori cu șoricioaică ori cu produse de contrabandă.

Tot Aradul este periculos mai nou, dar zona asta le întrece pe toate. Trec pe aici zi de zi. Îmi e frică să merg singură prin zona asta, mai ales că sunt mai bătrână. Pe aici umbră mulți drogați, mă înspăimântă foarte tare. Sunt și mulți oameni ai străzii, dar de ei nu îmi este teamă. Mulți dintre aceștia își văd de treaba lor și se bucură dacă le dai resturi de mâncare pentru câinii lor. Spre deosebire de alte zone ale orașului, zona aceasta nu este sigură pentru copii, sunt convinsă că la câte se întâmplă aici, o răpire nu este ceva deosebit“, a relatat Cornelia, în vârstă de 71 ani.

Lucrez aici de ani de zile și am văzut multe întâmplări de-a lungul vremii. Multe bătăi, drogați, tot felul de bișnițari, ba de țigări, ba de parfumuri, de tot felul. Acum mult timp când m-am angajat aici, îmi era foarte groază, dar din nevoia de a câștiga bani am continuat. În ultima vreme am văzut foarte mulți drogați, ți se face greața de ei, de abia umblă și le curg balele ca unor câini“, a declarat Camelia, în vârstă de 50 ani.

Știu că recent a avut loc o bătaie aici, acum oameni nebuni există peste tot, dar aici se găsesc în concentrație mai mare. Față de alte zone din Arad, acesta este cea mai periculoasă. Chiar dacă e lângă centru care e o zonă destul de liniștită, zona Boul Roșu este una foarte periculoasă. Este bine să ne ferim oriunde de oameni periculoși, dar aici în mod special. Aici există mulți oameni care se ocupă cu droguri, țigări de contrabandă și chiar prostituție“, a povestit Alex, în vârstă de 27 ani.

Recomandările redacției