Rüben Onișor

Așteptările cetățenilor din orașul Arad de la următorul președinte al țării sunt foarte mari.

Arădenii s-au săturat de promisiuni deșarte și promit că la următoarele alegeri prezidențiale o să aleagă cu grijă, iar candidații vor fi studiați cu mare atenție. Cei intervievați ne mai povestesc că s-au săturat de indiferență și nepăsare și nu doresc nimic mai mult decât un președinte care să fie pentru popor.

Nu prea ai pe cine să alegi, însă îl favorizez pe Iohannis. Dacă iese tot el, am așteptări mai mari de la el. Noi l-am votat pentru că am crezut în el, în mare parte a făcut ce a promis, dar se putea și mai mult“, ne-a declarat Dumitru, în vârstă de 43 ani.

Sper ca următorul președinte să își facă treabă așa cum trebuie, actualul președinte nu a făcut mare lucru. Eu îl susțin pe Dan Barna, sper ca acest candidat să câștige următoarele alegeri. Personal cred că el e cel mai potrivit pentru acest post și este un canditat care empatizează cu poporul român“, relatează Vasile, în vârstă de 54 ani.

Nu favorizez nici un candidat, dar ține de viitorul meu și al copiilor mei. Nu sunt mulțumită cu actualul președinte, aș dori mai multă implicare din partea lui și să îl intereseze mai mult de cetățeni. Am văzut o filmare în care un soldat a leșinat în spatele președintelui, iar acesta nici nu a reacționat; așa ceva nu mi se pare normal!“, a povestit Adelina, în vârstă de 31 ani.

Aș dori ca următorul președinte să fie conciliant și să înteleagă nevoile poporului. Aș vrea un președinte care să facă ca partidele politice să se înțeleagă și să lucreze la binele țării“, a declarat Gheorghe, în vârstă de 44 ani.

Mă aștept ca următorul președinte să fie un om mai sincer, să facă tot ce promite. Nu favorizez pe nimeni, actualul președinte nu a făcut foarte multe pentru această țară. Aș dori ca următorul președinte să fie mai hotărât și când aude vocea poporului că strigă pe stradă, să facă ceva. Din păcate mi-am pierdut încrederea în conducătorii țării“, declară Dacian, în vârstă de 26 ani.

Rüben Onișor

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției