Aradul se mândrește cu Ștrandul Neptun, al doilea ca mărime din Europa, situat pe bucla Mureșului. Am întrebat arădenii dacă condițiile oferite de acest ștrand sunt pe măsura așteptărilor lor si ce părere au despre raportul calitate-preț.

„Condițiile de la Ştrandul din Arad sunt acceptabile, chiar au făcut câteva renovări în ultimii ani. Nu e nici prea scump biletul de intrare, dacă eşti elev mai și beneficiezi de o reducere. O zi întreagă de stat pe ștrand nu te costă mai mult de 30 de lei, incluzând mâncare și băutură, de mai mulți bani beau și mănânc atunci când stau acasă. Având în vedere faptul că condițiile nu sunt nici neapărat bune dar nici cele mai rele, îmi prinde bine din când în când câte o zi de relaxare la ștrandul nostru“ zice Alexandru, 27 ani.
„Nu prea pot să mă pronunț legat de condițiile oferite de ștrandul nostru, pentru că nu am mai fost de ani buni. Ultima dată când am fost, aproximativ acum 5 ani, condițiile lăsau de dorit, dar între timp posibil să se fi făcut modificări sau chiar înnoiri. Oricum, nici nu cred că m-aș mai duce, statul la plajă nu e una dintre pasiunile mele, și bazinele cu tobo­- gane sunt pentru tineret. Dacă simt nevoia de a mă bălăci puțin, prefer să merg în străinătate. Într-adevăr, prețurile sunt ceva mai piperate dar raportul calitate preț este unul pe măsură“ spune Cosmin, 43 ani.
„Îmi place, e curat, prețurile sunt chiar bunicele. Am fost recent și am văzut că au mai adus înnoiri. Intenționez să profit cât mai mult se faptul că sunt elev și beneficiez de o reducere semnificativă, ne adunăm câțiva prieteni și stăm de dimineața până seara. Momentan nu ne permitem să mergem la o piscină privată, dar nici nu ne dorim nepărat. Atât eu, cât și prietenii mei, suntem mulțumiți de ceea ce oferă Ştrandul Neptun“ ne spune Paula, 16 ani.
„Singura parte bună a ștrandului este locația. Mergeam pe vremuri destul de des la ștrand, acum doar din când în când și mi se pare că era mult mai îngrijit înainte. Chiar dacă nu oferă cele mai bune condiții, cumva se întâmplă să fie întotdeauna foarte aglomerat, mai ales în ultimele 2 săptămâni de cand a început căldura asta. Nu vreau să mă plând prea mult de acest ștrand, dacă nu ești o persoană pretențioasă, te satisface, te poate mulțumi“ ne zicea Simona, 38 ani.
Sorina Dragomir

Recomandările redacției