Glasul arădenilor – Ce părere aveți de decorațiunile de Crăciun?

0
305

Se apropie Sărbătorile de Crăciun, iar Aradul a fost împânzit de decora­țiuni și lumini. Locuitorii se arată foarte mulțumiți și încântați. Cei mai fericiți sunt însă copiii. Pentru ei aceste decorațiuni reprezintă cu totul ceva special și nou. Părinții sunt și ei la rândul lor fericiți de bucuria celor mici. Cei mai în vârstă spun că anul acesta decorațiunile de Crăciun sunt foarte frumoase. Arădenii ne mai spun și că datorită faptului că orașul s-a dezvoltat, a făcut ca și orașul să fie mai frumos în preajma sărbătorilor.

„Pentru noi este ceva foarte frumos, ne bucurăm foarte mult că avem parte în acest an de aceste decorațiuni frumoase. Copiii noștri sunt foarte încântați de aceste luminițe și decorațiuni. Noi suntem bucuroși că îi vedem pe ei fericiți, desigur și noi suntem încântați. Cred că orice om când vede astfel de decorațiuni și lumini, chiar dacă a avut o zi mai proastă, ziua i se schimbă în bine“, a relatat Gloria, în vârstă de 28 ani.

„De multă vreme nu am văzut decorațiuni așa frumoase în Arad. Și anul trecut au fost frumoase, dar în acest an sunt foarte speciale. Și Târgul de Iarnă din acest an este mult mai mare, ai de unde alege. Am văzut că sunt concerte, mă bucur că există astfel de evenimente. Sper doar ca oamenii să fie civilizați și să nu facă mizerie. Din ce am observat și la alte evenimente din vară, Aradul nu stă foarte rău la capitolul curățenie“, a declarat Dorian, în vârstă de 62 ani.

„Aceste decorațiuni, lumini și chiar Târgul de Crăciun arată faptul că Aradul începe să se dezvolte. Îmi place foarte mult această atmosferă. Mă bucur că am ajuns ca la noi în oraș să avem astfel de evenimente și astfel de lumini și decoruri. Deși multă lume a criticat autoritățile în ultima perioadă, față de alte orașe Aradul arată foarte bine și sunt sigur că în scurt timp o să arate impecabil“, a declarat Dan, în vârstă de 37 ani.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.